Kersta mi


I år har jag bestämt mig för att skörda kirskål, istället för att rensa den. På det sättet får belöningscentrat vara med redan från början (dagens tips för att få saker gjorda, inkludera alltid belöningscentrat!), när jag tänker på hur gott det ska bli att äta. Men för att vara ett så enormt ihärdigt ogräs, ger det väldigt liten avkastning. Det här är typ en hel dags rens! Planen är att jag ska rensa, skölja och blanchera snabbt. Sen hacka grovt och blanda med färskost, havssalt, svartpeppar och olivolja. Kanske lite hackad vitköksblast på toppen. Borde inte det bli gott?!
Annonser

3 reaktioner på ”Kersta mi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.