På turné

Jag blir extremt nervös av att hålla det som många kallar för föredrag, men som vissa har kallat för ”odlingsshow” (vilket inte hjälpte mig med nerverna ALLS). Men det här året kommer jag att trotsa skräcken och göra just det. Hålla föredrag/bjuda på odlingsshow alltså.

INFO
Jag uppdaterar med mer info och länkar under varje, allteftersom det blir klart.
Har du frågor om nåt specifikt snack får du gärna prata med den lokala arrangören. Jag brukar inte vet nånting förrän jag dyker upp på plats.

DATUM, 2016
INGA INBOKADE FÖRELÄSNINGAR.

PASSERADE DATUM

29 mars, Sverige
Bok kommer!

9 april, 13.00-15.00, Dieselverkstadens bibliotek i Sickla, Stockholm
Odling för alla på biblan i Sickla!

12 april, 18.00-19.30 (ca), Spritmuseum, Stockholm
Boom! Kom och drick med mig på Spritmuseum! Jag + cool dryckeshistoriker pratar om sprit och hur man odlar det som är i spriten, medan vi smakar oss igenom saker som svensk iscider, japanskt ume-brännvin och fornnordiska beska droppar.
Mer info och biljetter HÄR.

21 april, 11.00, Nordiska Trädgårdar, Älvsjö
Det traditionsenliga föredraget på trädgårdsmässan i Stockholm. Tror typ 20 minuter, på scen ”Ätbart” i C-hallen. Är du på mässan är det bara att svänga förbi. (Tiden kan fortfarande ändras, så skriv inte med bläck i kalendern.)

7 maj, Österlens Trädgårdsmässa, Tomelilla Folkets Park
Mässan är 10-17. Och typ 14.00 kommer jag och de extremt eminenta gästerna Karin Berglund och Peter Englander att prata odling med Agneta Ullenius. Missa ej!

29 maj, 13.00-15.00, Elin Unnes plantbytardag, Spritmuseums uteservering, Djurgården, Stockholm
Jag har fått en egen plantbytardag!
Har du sått för mycket? För ensidigt? Eller vill du bara känna hur det känns att delta i en sorts fiskdamm för vuxna? (Hmm, det där lät snuskigt. Det är det inte, lovar.)
Kom och drick öl i bersån och byt plantor med mig! Inget inträde, och ingen föranmälan men du kan ju prata med dina odlingsvänner och koordinera om du vill? (Har gjort ett inlägg om det HÄR)


 

26 augusti, 10.30-17, Den Stora Trädgårdsfesten, Sofieros slott, Helsingborgs kommun
Jag kommer vara på Sofieros slotts stora trädgårdsfest och hänga runt på scenen, från 10.30 till 17.00 typ. Håller ett eget litet föredrag 12.45-13.15.
Man behöver nån sorts biljett, men det finns mer info om allt sånt HÄR.

13 septemter, 18.00-19.30, Spritmuseum, Djurgården, Stockholm
Favorit i repris: Kom och drick med mig på Spritmuseum! Jag + cool dryckeshistoriker pratar om sprit och hur man odlar det som är i spriten, medan vi allihopa smakar oss igenom saker som svensk iscider, japanskt ume-brännvin och fornnordiska beska droppar. FRAMFLYTTAT PGA SCHEMAKROCK!

20 september, 18.00, Näsbypark bibliotek, Täby, Stockholm
Tisdagssalong i Täby! Kommer prata odling, örter, häxjakt och allt det där andra goa. Det är gratis inträde, men jag tror att man måste föranmäla sig kanske? Mer inför HÄR.

31 oktober, 18.00-19.00, Midsommargården, Stockholm
Halloween-föreläsning i Aspudden! Extra fokus på pumpaodling, hur man får kontakt med växtandar och vilka örter man blir lite galen av. Det kommer finnas varmt vin!? Mer info kommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s