På turné

Det händer att jag reser runt i Sverige som en vanlig kvinna och håller föredrag om odling. Det senaste året har jag suttit och skrivit på en bok, men efter en längre paus är jag alltså återigen ute på vägarna.

INFO
Jag kommer att uppdatera med info och länkar här, allteftersom.
Har du frågor om nåt specifikt snack får du gärna prata med den lokala arrangören. Jag brukar oftast inte vet nånting förrän jag dyker upp på plats.

KOMMANDE DATUM 2020

23-24 maj, Jamtlis vårmarknad, Östersund. Jag vet inte så mycket mer än att jag kommer att vara i Östersund, att jag kommer att ha med mig min portugisiska hembränningsapparat, och att jag kommer att prata om naturlig parfym. http://www.jamtli.com/evenemang/varmarknad-pa-jamtli/

Maj, Natur & Kulturs hantverksmässa, Stockholm. Mitt förlag anordnar varje år öppet hus när man kan komma och lära sig grejerna som deras böcker handlar om. Jag kommer att visa hur man gör naturlig rökelse. Här kan du läsa mer om förra årets mässa: skillbreak.com/collections/15-hantverk

PASSERADE DATUM


2018

23 augusti, 18.30-20.00, Linköpings trädgårdshandel, Linköping
Föreläsning och workshop med örttema! Örter till mat och medicin! Vi kommer göra grejer med nässlor, fläta myskgräs, hålla på med valeriana och ringblommor. Det blir fett! Biljetterna kostar 295 kronor, och finns att köpa här är slutsålda: http://www.linkopingstradgardshandel.se/workshop-med-elin-unnes/

6 september, 18.00-20.00, Söderbrunns koloniområde, Stockholm
Föreläsning och workshop med örttema! Örter till mat och medicin!

29 mars, Sverige
Bok kommer!

9 april, 13.00-15.00, Dieselverkstadens bibliotek i Sickla, Stockholm
Odling för alla på biblan i Sickla!

12 april, 18.00-19.30 (ca), Spritmuseum, Stockholm
Boom! Kom och drick med mig på Spritmuseum! Jag + cool dryckeshistoriker pratar om sprit och hur man odlar det som är i spriten, medan vi smakar oss igenom saker som svensk iscider, japanskt ume-brännvin och fornnordiska beska droppar.
Mer info och biljetter HÄR.

2017

21 april, 11.00, Nordiska Trädgårdar, Älvsjö
Det traditionsenliga föredraget på trädgårdsmässan i Stockholm. Tror typ 20 minuter, på scen ”Ätbart” i C-hallen. Är du på mässan är det bara att svänga förbi. (Tiden kan fortfarande ändras, så skriv inte med bläck i kalendern.)

7 maj, Österlens Trädgårdsmässa, Tomelilla Folkets Park
Mässan är 10-17. Och typ 14.00 kommer jag och de extremt eminenta gästerna Karin Berglund och Peter Englander att prata odling med Agneta Ullenius. Missa ej!

29 maj, 13.00-15.00, Elin Unnes plantbytardag, Spritmuseums uteservering, Djurgården, Stockholm
Jag har fått en egen plantbytardag!
Har du sått för mycket? För ensidigt? Eller vill du bara känna hur det känns att delta i en sorts fiskdamm för vuxna? (Hmm, det där lät snuskigt. Det är det inte, lovar.)
Kom och drick öl i bersån och byt plantor med mig! Inget inträde, och ingen föranmälan men du kan ju prata med dina odlingsvänner och koordinera om du vill? (Har gjort ett inlägg om det HÄR)


26 augusti, 10.30-17, Den Stora Trädgårdsfesten, Sofieros slott, Helsingborgs kommun
Jag kommer vara på Sofieros slotts stora trädgårdsfest och hänga runt på scenen, från 10.30 till 17.00 typ. Håller ett eget litet föredrag 12.45-13.15.
Man behöver nån sorts biljett, men det finns mer info om allt sånt HÄR.

13 septemter, 18.00-19.30, Spritmuseum, Djurgården, Stockholm
Favorit i repris: Kom och drick med mig på Spritmuseum! Jag + cool dryckeshistoriker pratar om sprit och hur man odlar det som är i spriten, medan vi allihopa smakar oss igenom saker som svensk iscider, japanskt ume-brännvin och fornnordiska beska droppar. FRAMFLYTTAT PGA SCHEMAKROCK!

20 september, 18.00, Näsbypark bibliotek, Täby, Stockholm
Tisdagssalong i Täby! Kommer prata odling, örter, häxjakt och allt det där andra goa. Det är gratis inträde, men jag tror att man måste föranmäla sig kanske? Mer inför HÄR.

31 oktober, 18.00-19.00, Midsommargården, Stockholm
Halloween-föreläsning i Aspudden! Extra fokus på pumpaodling, hur man får kontakt med växtandar och vilka örter man blir lite galen av. Det kommer finnas varmt vin!? Mer info kommer!

3 reaktioner på ”På turné

 1. Ping: På turné | the secret gardener

 2. Hej Elin!

  Kommer du hålla någon kurs framöver? Eller en till föreläsning?

  Vi är många som är sugna!

  Bästa hälsningar
  Cecilia

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.