Schyssta lökar

För en gångs skull tror jag att jag fick upp vitlöken i tid, innan lökarna började klyfta upp sig och hållbarheten sjunker. Vi äter så klart alltid upp vitlöken långt innan den hinner bli gammal, men det är PRINCIPEN. Jag sätter två lökar varje höst, och skörden räcker i kanske… 6 månader? Jag känner starkt att jag borde gå upp till fyra lökar och ha potential att klara mig året ut.

Dessa tvättade jag direkt efter skörd, trimmade rottussen till nån centimeter och skalade bort det allra yttersta, fula skalet.

Håll tummarna för att jag orkar göra en ordentlig fläta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.