Nu för tiden håller jag i små workshops/samtal på Instagram – tanken är att om du sitter hemma och ugglar, och vill ta en AW med nån annan, utan att egentligen behöva anstränga dig eller bestämma träff med nån, så ska det finnas ett sånt socialt sammanhang lite då och då. En annan tanke är att jag vill fråga dom här personerna grejer, men att jag inte känner dom tillräckligt väl för att bara ringa upp.
HUR SOM HELST. Senaste AWn var med kockarna Marion och Linns från den hajpade restaurangen Garba. Vi pratade smakkombinationer. Som:
- Smördeg, stekt gul lök, sardeller, riven parmesan, svarta oliver och rivet citronskal. Dear lord. (skicka sardeller för vego, lika gott ändå, och byt ut parmesan mot näringsjäst för vegan)
- Salvia och ägg. Som i en pasta med friterad salvia och stekt ägg. Mer om detta cirka 19 minuter in i sändningen.
- Jordgubbar och ros. Det kommer precis i slutet.
HÄR under kan du kolla, sändningen börjar typ 2.30 minuter in för vi hade lite tekniska problem 🙂