Det går lika bra med selleri – next level

Här kommer ännu mera sellerirecept, nämligen ett selleri- och libbsticka-salt från boken ”Det nordiska skafferiet”, som är en alldeles utmärkt bok för den som skördar egna örter/grönsaker/vilt och som ibland känner sig lite… överväldigad av sin skörd. Den här boken gör liksom att man kan förskjuta allt lite, samt även ha grejer som smakar sommar mitt i vintern.

Det här saltet är smuligare än det ska vara, eftersom min libbsticka var lite förtorkad.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.