Ännu mer squash

Hallå ursäkta, har vi inte pratat om Johanna Westmans helt genialiska recept på friterade squashblommor!? Första gången jag åt blommorna var PÅ TV, när hon och jag var med i Go’kväll samtidigt, och hon friterade blommorna till synes helt utan ansträngning, live i direktsändning. Medan jag knappt ens kunde bilda meningar pga nervös.

Här är en länk till receptet, jag kan varmt rekommendera det:

https://www.svt.se/recept/fyllda-zucchiniblommor

Så här såg det ut en gång när jag serverade friterade blommor ihop med den svarta risrätten cristianos y moros. Det här var ringblomma, salviabad och palak-spenat.

Och eftersom jag alltid är livrädd för att saker ska försvinna från internet, och sen aldrig gå att hitta igen, kommer här en bild på receptet också. Om SVT eller Go’Kväll eller Johanna misstycker, säg till så tar jag bort den!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.