Jag älskar att bleka grejer. Det är en så sjuk grej – blekt strandkål smakar sparris, blekt kardon smakar kronärtskocka, blekt rabarber kallas glasrabarber och smakar godis och, sjukast av dom alla, blekt vägvårda förvandlas till endive när man bleker den.
I vanliga fall bleker och driver jag min rabarber med hjälp av den HÄR helt igenom oattraktiva lösningen. Men nu hitta jag precis en äkta viktoriansk blekkruka i keramik från Cadabra design. OCH SNART ÄR DET JUL!? Vad betyder det?
Och när vi ändå kikar på julklappstips, vad sägs om en vattentunna, som kopplas till stupröret, med både lock mot löv OCH en avtappningskran så man inte behöver ner med hela armen i tunnan!? Flera tunnor går dessutom att koppla ihop, så att överskottet från den första rinner över i den andra. Kostar 799 kr från Miljöcenter, och finns HÄR.