Ett ägg kommer lastat

Det är något oerhört tillfredställande med att odla i ägg. Formen och symboliken liksom.
Har precis dragit igång andra omgången äggskalsodling, och den här gången kom jag ihåg att sticka hål i botten, så att det blir nån sorts dränering.

Annons

4 reaktioner på ”Ett ägg kommer lastat

 1. Elin hej, du som har koll, jag undrar vilka plantbutiker som är bra i Stockholm och runt här i kring? Jag är fortfarande lite av en planta och går till Weibulls på sveavägen typ …

  Gilla

  • Oh vilken bra fråga!
   Jag går faktiskt också till Weibulls – eller växtakuten som jag kallar den – när det är panik och jag liksom bara måste ha tag på något grönt med en gång.
   Jag är den enda i världen som inte är så förtjust i Zeta – jag tycker det är för dyrt och för mycket fokus på blommor. Jag brukar åka till Brunnsvikens trädgård när jag vill götta mig istället, där ligger Slottsträdgården i Ulriksdal som också är fin. Och så åker jag till Trädgårdshuset i skarpnäck om jag vill ha stort, oromantiskt utbud. Ingen av dessa ställen är dock jättebra på att ta in e-plantor, och det står på holländska på typ alla lappar till träd och buskar (= de är inte uppfödda här hemma). En helt underbar liten handelsträdgård finns också i Vitabergsparken, bakom ett rött plank, men med ett väldigt litet utbud.
   Om nån annan har andra tips, fyll gärna på!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.