Kolonist Power, Activate!

Åh nu har jag läst det igen: de fantastiska planerna för Albano-området.

Vi odlar ju ungefär fem meter ifrån den övergivna parkeringsplats där råttorna dansar can-can på utbrända bilvrak som idag är Alba-Nova. Och varje gång jag läser något om hur fantastiskt området SKULLE kunna utvecklas så blir jag helt till mig. Och varje gång jag läser om hur många olika instanser de första, visionära planerna måste passera igenom innan de kan förverkligas blir jag helt förtvivlad.

Varför måste allt alltid nötas ner till den dum-svenska, super-robusta, fantasilösa, minsta-gemensamma-nämnaren-lösning som vi alltid får i Stockholm? Är Klara-debaclet fortfarande ett så stort trauma att ingen vågar ställa sig längst fram och fatta de där farliga, nya besluten som faktiskt kan leda till något nytt? Nu har vi chansen, nu gör vi nåt coolt för en gångs skull!

Genom hela den här grejen känner jag vädligt mycket som Turk i Scrubs, innan han får vara med och operera på riktigt, och istället bara får stå bredvid och observerar operationer. Precis som honom klamrar jag mig fast vid meningen, ”I’m a very important part of the team!!!” Vi kolonister vill inget hellre än att Albano-området utvecklas till något fantastiskt.

ANVÄND OSS! Fråga oss!

Vi är nästan 200 personer, vi kan vara med och lobba! Vi har allt från stornävade ryssar till räv-smarta utrikeskorrespondenter. Säg vem vi ska ringa för att det här ska hända.

Nu gör vi det här.

Languagessv>en GoogleCE
the great plans for the Albano area

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.