I’m the Luckiest Guy, on the Lower East Side

Något alldeles, alldeles fantastiskt har hänt.

Någon gång i våras fick en väldigt duktig konstnärs-vän till mig en halvö i en fin del av Sverige Jag vill inte vara mer specifik än så, för när man säger för mycket för tidigt brukar saker inte hända. Men säg så här, om det här vore New York, och hon var Takashi Murakami, och jag var… öh, nån jävla murvel som fått pippi på odling, i så fall skulle hon bara apropå ingenting ha fått en halvö i The Hamptons. Inte ”fått” som i att hon kan stycka upp den och sälja den, men hon är halvöns goda fe, hennes uppdrag är att vaka över de under en så lång framtid som hon själv vill.
Min vän, begåvad och kreativ som hon är, har bestämt sig för att fylla sin lilla jordbit med konst, musik, arkitektur, skönhet och kul. Och eftersom hon också är en duktig odlare vill hon utveckla naturen på halvön. Det handlar inte om att anlägga en trädgård, utan mer bara maxa den natur som redan finns där – ljus sten, vinpinade barrträd, blånande strandkål etc.
Och nu har hon frågat MIG om jag vill vara med och göra det.
Svaret är JA.
Herregud, det här hade jag inte kunnat förutse för ett halvår sen, när jag gömde mig på toaletten på kontoret för att slippa träffa mina arbetskompisar.
Annons

3 reaktioner på ”I’m the Luckiest Guy, on the Lower East Side

  1. Pingback: Projekt Peninsula | the secret gardener

  2. Pingback: Åh Derek Jarman | the secret gardener

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.