Potatisbakelser


Nu är det dags att förgro potatisen. Jag kör amandine, på en bakplåt, med en dubbelvikt tidning i botten för att hålla fukten. Det var när jag gjorde det här som jag fick slut på jord, så det ska egentligen vara lite mer än så här, upp på halva potatisen ungefär. Sen massor av ljus, och när det är typ 8 grader i jorden åker de ner, med alla de nya ögonen uppåt. Amandine är en tidig sort, som inner bli klar innan bladmöglet slår till.

En reaktion på ”Potatisbakelser

  1. Pingback: Done and Done | the secret gardener

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.