Chelsea Flower Show – The Saga Comes to a Halt


I jakten på en biljett till The RHS Chelse Flower Shows öppningsgala (läs om äventyret so far under taggen ”Chelsea Flower Show”) har jag nu kommit till en platå.
Idag var jag inne på press-sidan för första gången. Presskontoret på RHS sa ju att ackrediteringsansökningarna skulle finnas där från och med början på februari, och jag hade lagt ett larm i min iCal för att inte glömma. Ha, fat chance!
Men, men, men, nu när jag kollade stod det att man kunde börja ackreditera sig från slutet på janurai. Problemet är att jag inte hittar några ackrediteringslänkar! Har jag missat mitt fönster? Har alla ackrediteringar redan delats ut? Eller har ackrediteringsprocessen helt enkelt inte börjat än? Ååh, jag får klåda!
Dessutom: är pressdagen ens samma sak som galan? Pressdagen är 18 maj, RHS-medlemmar släpps sedan in den 19e, och 21 släpper dom på pöbeln. Men kan det vara så att det är en gala redan på kvällen den 17e? Som bara drottning och blåblodiga, homosexuella, brittiska trädgårdsmästare bjuds in till? Varför finns det ingen ordentlig information!? Åh jag är inte van att vara på utsidan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.